Behandlingar

Alla behandlingar sker med stor omsorg och utifrån dina behov och önskemål. Vi är olika terapeuter som gör olika behandlingar.

Terapeuter

Anki Karlsson

Jag startade Hudstylisterna för 17 år sedan och fortsätter nu under namnet Fot och hudvårdskliniken.

Har gedigen utbildning inom många områden och utbildar även i brasilansk vaxning.

Hos mig bokar du in dig på följande behandlingar samt fotsjukvård med remiss,jag har avtal med Stockholms läns landsting

- Hudterapeut

- Laserterapeut

- Massageterapeut

- Medicinsk fotvårdsterapeut

- Vaxterapeut

- Yogalärare

Tel 08-6421990

Danielle Henryson

Jag har de senaste åren arbetat på en akutvårdsavdelning som undersköterska.

Idag erbjuder jag olika behandlingar och går utbildningar för att kunna ta emot remisser från landstinget.

När jag inte är på kliniken så tävlingssatsar jag med min häst i dressyr och arbetar även som stallchef.

- Medicinsk fotterapeut

- Vaxterapeut

- Manikyrist

- Undersköterska

Chris Rehnberg

Jag är utbildad på Yrkeshögskolan för hudvård & spa. Efter det arbetade jag på spaanläggningen Yasuragi och nu har jag äntligen hittat hit!

Jag arbetar med Dermalogicas hudvårdsprodukteroch mitt mål är att skapa en hållbar hudvårdsrutin för dig!

- Hudterapeut

- Spaterapeut

- Massageterapeut

Bild kommer inom kort

Sanna Brebäck

Jag började som frisör och har sedan gått in mer på hudvård. Senaste åren har jag arbetat som butikschef inom hudvård. I framtiden har jag som planer att erbjuda mer specificerade behandlingar.

- Franstylist

- Frisör